BILA A/S
- etablering af kontor i Aalborg

Fra byggeplads til funktionel kontor

BILA A/S hjælper sine kunder med produktionsoptimering gennem automatiseringsløsninger, typisk ved hjælp af industrirobotter. Det er ret langt fra min verden, men sådan er det med mange af mine kunder. Derfor er det ekstra vigtigt, at jeg får fundet frem til virksomhedens DNA, så jeg kan matche indretningen til den – og ikke blot lave en smart løsning. 

Her kan du se, hvordan lokalerne så ud, da jeg besøgte stedet første gang – og naturligvis hvordan resultatet blev til sidst… 

Før/efter

FØR | Elektrikeren er i gang med at trække nye ledninger, men loftet er etableret her med god generel belysning. Ved du fx, hvor mange LUX Arbejdstilsynet forlanger ved en kontorplads? 

EFTER | Så er de grå gulvtæppefliser lagt, der er malet en varm grå kontrastfarve på gavlvæggen og de mange nye møbler er kommet på plads. Bemærk den lille kaffepause-plads, jeg har fået etableret i et ellers ret ubrugeligt område. Her kan man lige tage en hurtig snak internt om dagens opgaver eller søndagens fodboldresultater… 

FØR | Håndværkerne knoklede løs for at nå deadline. Jeg fik en snak med dem og med udlejer – og fik lagt en god tidsplan, så alt kunne blive klar til indflytning. 

EFTER | Her er møblerne kommet på plads. Varme kontraster i eg og på kupéstolen et lækkert stof. Stolen er skøn lige at trække sig tilbage i og tage en lang telefonsamtale.

FØR | Et forholdvis lille mødelokale var allerede etableret af udlejer. Belysningen er god, men indretningen var min opgave.

EFTER |Bordet matcher gulvet for at lave et enkelt udtryk i et lille lokale. Stolene er polstret med samme stof som de øvrige stole i lokalerne omkring. Igen for at skabe sammenhæng og en varm kontrast.

EFTER | Et nærbillede af den ret enkle men funktionelle kaffebar. 

EFTER | Et kig fra et af kontorene ind mod det største mødelokale, som er afskærmet med folie. Måske kan du lige ane silhuetterne af robotter på folien. Kupéstolen ses her fra ryggen – den fungerer også som en mindre afskærmning mellem de to mindre kontorer.

Se flere cases med før/efterbilleder

Her kan du se flere cases med store og små forandringer…

Business Aalborg

Indretningen af Business Aalborgs iværksætterlokaler Start up Club Aalborg blev lavet med mange overraskende elementer. 

SSI Schäfer Hadsund

Her ønskede man at opdatere kontorlokaler, mødelokaler og fællesområder. Der skulle i det hele taget “strammes op” og ryddes op. 

Mæglerhuset

Da Mæglerhuset i Nørresundby flyttede til nye større lokaler, fik de hjælp til at indrette sig funktionelt og i tråd med virksomhedens visuelle identitet.
Scroll til toppen
INspiration til dig

tilmeld dig mit nyhedsbrev og modtag inspiration, særlige tilbud og nyt om events mv.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.