Mødelokale hos Black Box Business

Lidt efter lidt

I kontorfællesskabet Black Box Business Building holder jeg faktisk selv til med mit kontor. Det er et skønt sted, som jeg deler med mange andre virksomheder. Selve kontoret deler jeg med to andre virksomheder. Det gør vi, fordi det giver så meget mening for os i forhold til både venskaber og sparring. 

Mange af fællesområderne står for skud indretningsmæssigt og jeg har netop færdiggjort et af mødelokalerne. Du kan se forandringerne herunder…

Før/efter

FØR | Lokalet blev ikke rigtig brugt, fordi der dels ikke var et ordentligt lys, dels var møbler man bare ikke sad godt nok ved.

EFTER | Hovedkontoret havde købt de nye blå stole, som jeg derefter tilpassede indretningen efter. Det har givet utrolig meget til rummet med mere lys men selvfølgelig også de nye møbler. Bordpladerne er linoleum, hvilket ikke alene er rart at sidde ved men også afhjælper dårlig akustik en smule. 

Udover den smukke blå farve prydes væggene af plakater fra Foto Factory. Jeg har valgt at indramme dem med egetræsrammer for igen at tilføre ekstra varme til rummet. 

Planterne er kunstige, da der ikke kommer dagslys ind. Man må godt “snyde” lidt på den front.  

Se flere cases med før/efterbilleder

Her kan du se flere cases med store og små forandringer…

Business Aalborg

Indretningen af Business Aalborgs iværksætterlokaler Start up Club Aalborg blev lavet med mange overraskende elementer. 

SSI Schäfer Hadsund

Her ønskede man at opdatere kontorlokaler, mødelokaler og fællesområder. Der skulle i det hele taget “strammes op” og ryddes op. 

Mæglerhuset

Da Mæglerhuset i Nørresundby flyttede til nye større lokaler, fik de hjælp til at indrette sig funktionelt og i tråd med virksomhedens visuelle identitet.
Scroll til toppen
INspiration til dig

tilmeld dig mit nyhedsbrev og modtag inspiration, særlige tilbud og nyt om events mv.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.