Conscensia
UKRAINE

Kabale med over 300 medarbejdere

I 2019 færdigegjorde jeg indretningsplan for den danske virksomhed Conscensia i deres afdeling i Ukraine. En på alle måder anderledes opgave, som for mig indebar en tur til Ukraine. Vi havde haft en del forberedende møder via Skype, så jeg vidste nogenlunde, hvad jeg kom ned til. Alligevel var jeg noget spændt på mødet med Ukraine og med den store bygning, jeg skulle se for første gang. 

Det blev et på alle måder positivt ophold, hvor jeg kom på flere prøver – bl.a. en temmelig hektisk morgentrafik i byen Lviv på vej ud til en dørproducent. Alle materialer skulle nemlig udvælges i Ukraine – og der er et stort, omend meget anderledes, udvalg end i Danmark. Jeg besøgte også et stort byggemarked, hvor gulvbelægningen blev valgt ud sammen med køkkenelementer og meget mere. Jeg havde en ukrainsk sjakbas med – han talte ikke engelsk, men det gjorde en af virksomhedes ansatte. Så det hele lykkedes, selvom sjakbajsen vist ikke var helt enig med mig i mine lyse materialevalg. Dog endte det med, at han gav mig hånden – mænd i Ukraine giver ellers ikke kvinder, de ikke kender, hånden. Jeg fik også et par smil ud af ham…

Min opgave var overordnet set at få skabt en sammenhæng på de tre etager, som ikke blev for meget Ukraine og ikke for meget Danmark. En stil og et udtryk et sted midt imellem, som virksomhedes ukrainske medarbejdere kunne trives i – og som ikke skræmte besøgende fra Norden. 

Efter mit besøg i Ukraine, hvor alle materialer var valgt ud, lavede jeg tilbage i Danmark en planløsning med alle nye vægge tegnet ind, placering af køkken/kantine, alle møderum, fællesrum og naturligvis alle medarbejdernes placering tegnet ind. Herunder kan du se to af tegningerne og enkelte før-efter billeder. Desværre har jeg ikke selv været på besøg igen efter, at alt er kommet på plads, så jeg har ikke så mange billeder. Heldigvis har jeg fået mange gode hilsner fra en meget glad kunde. 

Før/efter

FØR | Nogenlunde sådan så hele bygningen ud, da jeg besøgte Ukraine og var på rundtur med ukrainske håndværkere og min kunde. Lidt at tage fat på, men også super spændende…

EFTER | I Ukraine er der tradition for højglans – også på gulvet. Jeg valgte så at give det lidt nordisk islæt med den mere neutrale og enkle farve. Materialerne er også ens og ført igennem i hele bygningen – også noget der er lidt uvant på disse kanter. 

FØR | Lidt oprydning og opbygning inden de nye gulve kunne lægges – og alt inventar kunne sættes på plads.

EFTER | Virksomhedens grafiske identitet er brugt mange steder – også her i receptionen.

Se flere cases med før/efterbilleder

Her kan du se flere cases med store og små forandringer…

Business Aalborg

Indretningen af Business Aalborgs iværksætterlokaler Start up Club Aalborg blev lavet med mange overraskende elementer. 

SSI Schäfer Hadsund

Her ønskede man at opdatere kontorlokaler, mødelokaler og fællesområder. Der skulle i det hele taget “strammes op” og ryddes op. 

Mæglerhuset

Da Mæglerhuset i Nørresundby flyttede til nye større lokaler, fik de hjælp til at indrette sig funktionelt og i tråd med virksomhedens visuelle identitet.
Scroll til toppen
INspiration til dig

tilmeld dig mit nyhedsbrev og modtag inspiration, særlige tilbud og nyt om events mv.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.