Mit eget kontor i kontorfællesskabet

Kontorfælleskab - valgt med hjertet

Da jeg i 2004 startede som selvstændig, havde jeg fokus på at holde udgifterne nede – det lærer man, der hvor jeg kommer fra. Derfor arbejde jeg de første år hjemmefra. Siden den gang har jeg haft kontor flere steder men altid sammen med mennesker, der gav mig energi og mennesker med hvem, jeg kunne have god sparring omkring min virksomhed. I dag deler jeg kontor med tre andre kvinder, som også driver egen virksomhed. Vores fællesskab betyder alverden for mig – for min energi i forhold til mit arbejde og for mig på et personligt plan. Vi har delt kontor i Black Box Business Building siden 2019. Det var et valg med hjertet og er det stadig. Så jeg nyder hver dag at møde ind til Bodil fra TEJG og Sanne & Jannie fra Institut for Kundetyper    

Herunder kan du se, hvordan vi har valgt at indrette os…

Før/efter

FØR | Et tomt lokale er jo taknemmeligt, men det kan være svært at vurdere, hvor meget man egentlig har plads til – og hvordan sådan et trist lokale kan komme til at tage sig ud. 

EFTER | Her kan man i forgrunden lige se et par skriveborde – de tilhører Sanne og Jannie, mens Bodil og jeg sidder i baggrunden. Mellem os har vi et mødebord, hvor vi mest spiser frokost sammen og ordner verdenssituationen. Vi har et mødelokale, der støder op til vores kontor, så der tager vi de fleste møder med kunder og samarbejdspartnere.

En sofa med plads til lige at slænge sig – og af og til tage en “morfar”, hvis dagene bliver for lange var et must for os. Her sidder vi af og til og får et glas, hvis noget skal fejres – eller en kage skal indtages. Begge dele sker med jævne mellemrum.

Så dette sted er “mit andet hjem”, som min datter siger – og de tre skønne kvinder er mine “office wives”… Et kontorfællesskab udover det sædvanlige hvor der er hjerterum og plads til os alle fire.

FØR | Her er vi på rundvisning på kontoret, hvor der også tidligere sad fire mennesker i et fint fællesskab…

EFTER | Fra min plads har jeg denne “udsigt” til resten af kontoret. 

Mange besøgende har spurgt til vægfarven, som faktisk er fundet i en farveguide til udendørsmaling hos Flügger. Den hedder: U773 Terracotta Light og vi elsker den virkelig. Den er varm og rolig – og giver en skøn kontrast til alt det hvide. 

De to store fotos ved mødebordet er motiver, Bodil har taget fra en tur i Rebild, hvor hun bor. 

Vi har blandet møbler fra Ikea med møbler fra BoshopSofacompanyScanOffice og EPJ Design. Alt i alt er vi super glade for stemningen og de rammer vi har skabt for os selv. Vores omgivelser her bidrager til en god arbejdsdag… 

Se flere cases med før/efterbilleder

Her kan du se flere cases med store og små forandringer…

Business Aalborg

Indretningen af Business Aalborgs iværksætterlokaler Start up Club Aalborg blev lavet med mange overraskende elementer. 

SSI Schäfer Hadsund

Her ønskede man at opdatere kontorlokaler, mødelokaler og fællesområder. Der skulle i det hele taget “strammes op” og ryddes op. 

Mæglerhuset

Da Mæglerhuset i Nørresundby flyttede til nye større lokaler, fik de hjælp til at indrette sig funktionelt og i tråd med virksomhedens visuelle identitet.
Scroll til toppen
INspiration til dig

tilmeld dig mit nyhedsbrev og modtag inspiration, særlige tilbud og nyt om events mv.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.