Klinik for
Ayurvedisk massage

En virksomhed på 8 kvm

Drømmene kan være store – selv på 8 kvm. Idéerne kan være mange men svære at få ført ud i livet og ind på meget lidt plads. Derfor hjalp jeg Louise med at indrette sin klinik for ayurvedisk massage. Her skulle både være plads til massagebriksen, et område til rådgivning og vejledning af kunder, en bruser, plads til betaling/administrative funktioner og en garderobe. Her kan du se et par billeder fra klinikken, som i dag desværre er blevet lukket igen pga. sygdom. 

Før/efter

FØR | Her et billeder taget under renoveringen af det lille lokale, som ved første øjekast ikke så ud af meget. 

EFTER | Med mange funktioner er det vigtigt at lave luft mellem tingene. Derfor er den ene side af vinduet tomt. Væggen til højre for briksen er tom. Bemærk det smarte hvide klapbord for enden. Det kan bruges til rådgivning af kunder. Taburetter er skubbet ind under briksen. 

Desværre har jeg ikke noget billede af den anden del af klinikken, hvor en brusekabine og garderobeplads blev etableret. Men funktionelt blev det.

Se flere cases med før/efterbilleder

Her kan du se flere cases med store og små forandringer…

Business Aalborg

Indretningen af Business Aalborgs iværksætterlokaler Start up Club Aalborg blev lavet med mange overraskende elementer. 

SSI Schäfer Hadsund

Her ønskede man at opdatere kontorlokaler, mødelokaler og fællesområder. Der skulle i det hele taget “strammes op” og ryddes op. 

Mæglerhuset

Da Mæglerhuset i Nørresundby flyttede til nye større lokaler, fik de hjælp til at indrette sig funktionelt og i tråd med virksomhedens visuelle identitet.
Scroll til toppen
INspiration til dig

tilmeld dig mit nyhedsbrev og modtag inspiration, særlige tilbud og nyt om events mv.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.