Kontorfællesskabet i den gamle stationsbygning

Indrettet med et glimt i øjet

En lidt anderledes virksomhedsindretning har jeg lavet i den gamle stationsbygning ved banen på Stationsmestervej i Aalborg. Her holder flere vidt forskellige virksomheder til.

Indretningen skulle dog fungere for alle, og der skulle være en tydelig tråd igennem indretningen. Fordi virksomhederne laver så forskellige ting, fandt vi frem til at tage udgangspunkt i den gamle stationsbygning med effekter fra den gang, bygningen husede folk fra DSB. Selv lydbilledet passede ind, da de brusende tog stadig kører forbi lige uden for vinduet.

Se billederne her – og mærk suset…

Før/efter

FØR | En lidt trist gammel sofa – umiddelbart efterladt i bygningen. Planen var, at sofaen skulle gives væk, men på billedet her ved siden af, kan du se, hvordan den fik nyt liv. 

EFTER | Et lidt smalt område blev gjort visuelt større med et fototapet med gamle bøger. Et fint match til den gamle sofa.

FØR |Et efterladt hjørne af gangarealet. Det kan være svært for mange at vurdere, hvad der egentlig er plads til i et rum eller lokale, der står helt eller delvis tomt.  

EFTER | Et smukt tapet indrammer kupésofaen, der sammen med hattehylden med gamle kufferter giver en følelse af togkupé.

EFTER | En fin detalje med en modeludgave af den fine stationsbygning.

EFTER | Et kig ind i mødelokalet, hvor fine DSB plakater pryder væggene. I forgrunden en bagagevægt.

Se flere cases med før/efterbilleder

Her kan du se flere cases med store og små forandringer…

Business Aalborg

Indretningen af Business Aalborgs iværksætterlokaler Start up Club Aalborg blev lavet med mange overraskende elementer. 

SSI Schäfer Hadsund

Her ønskede man at opdatere kontorlokaler, mødelokaler og fællesområder. Der skulle i det hele taget “strammes op” og ryddes op. 

Mæglerhuset

Da Mæglerhuset i Nørresundby flyttede til nye større lokaler, fik de hjælp til at indrette sig funktionelt og i tråd med virksomhedens visuelle identitet.
Scroll til toppen
INspiration til dig

tilmeld dig mit nyhedsbrev og modtag inspiration, særlige tilbud og nyt om events mv.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.