Sorteringsbillen
AVV Hjørring

En helt særlig indretningsopgave

AVV og Hjørring Kommune har lanceret et nyt formidlingstiltag inden for affaldssortering: Sorteringsbillen er en rullende informationstjeneste, der kører ud til skoler, institutioner, spejdere og andre for at fortælle om, hvordan vi skal sortere affaldet og hvorfor. Indretningen fra autocamper til Sorteringsbille har jeg brugt en del tid på – og det har været en fantastisk sjov og anderledes opgave.

Før/efter

FØR | En helt almindelig og anonym autocamper, som vi kender dem på landevejene og på campingpladserne. Ikke just noget der tiltrække særlig opmærksomhed. 

EFTER | Her er hele “billen” dækket med folie med god information om affaldshåndtering og bæredygtighed. 

FØR | Svært at se et undervisningslokale for sig her. Snæver og mørk var der indeni. Så derfor blev alt taget ud – og der blev startet forfra med indretningen, så der kunne blive plads til undervisning. 

EFTER | Langborde og bænke er lavet af genbrugsmateriale. Også “billens” opbevaringsplads er lavet af det gamle inventar. Bemærk syltetøjsglas med genbrugsmaterialer, der kan bruges til kreative projekter… 

Se flere cases med før/efterbilleder

Her kan du se flere cases med store og små forandringer…

Business Aalborg

Indretningen af Business Aalborgs iværksætterlokaler Start up Club Aalborg blev lavet med mange overraskende elementer. 

SSI Schäfer Hadsund

Her ønskede man at opdatere kontorlokaler, mødelokaler og fællesområder. Der skulle i det hele taget “strammes op” og ryddes op. 

Mæglerhuset

Da Mæglerhuset i Nørresundby flyttede til nye større lokaler, fik de hjælp til at indrette sig funktionelt og i tråd med virksomhedens visuelle identitet.
Scroll til toppen
INspiration til dig

tilmeld dig mit nyhedsbrev og modtag inspiration, særlige tilbud og nyt om events mv.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.