Start Up Club Aalborg
- indretning for Business Aalborg

Indretning med stram tidsplan

En af de mest spændende indretningsopgaver i 2019 var indretningen af Start Up Club Aalborg, som indebar både caféområde, kontorer, mødelokaler og undervisningslokale. Vi startede på en “byggeplads”, hvor hverken lofter eller vægge var helt på plads. Opgaven for mig bestod i at lave forslag til indretningen, koordinere håndværkere, købe alt ind og sammen med min gode handyman få det hele monteret.

Før/efter

FØR | Det var bare at starte forfra, for i dette område foreslog jeg at scene og kaffeområde skulle placeres. 

EFTER | Scenen og logoet af lavet af min gode samarbejdspartner Damgaard-Jensen. I hjørnet ses kaffebaren, som er bygget op af elementer fra Ikea og specialdesignede hylder fra lokale Mani Pine.

FØR | Med nedrullede gardiner er alt mørkt, men det er også svært at vurdere et tomt, mørkt eller rodet område som her. Så min kunde blev lidt overrasket over, hvor meget, der egentlig blev plads til. 

EFTER | Langborde og bænke ved vinduet blev tilpasset, så alle brandudgange også kunne tilgås. Der blev plads til mange besøgende til hverdag og til større events. Også små “øer” med cafémiljø fik vi plads til. 

FØR | Opdelingen af det store lokale er ikke på plads på billedet her. Dette område skulle bruges til undervisning og større møder. På dette billede kan du også se, hvor mat gulvet er, inden det får en overhaling med poleringsmaskinen.  

EFTER |Borde og stole til undervisning er her på plads. Jeg har valgt det smukke læder for at give varme til rummet. De sorte borde taler sammen med det store nye glasparti og vægmaleriet af af Jill fra Jill’s Doodles. Det fortæller om rejsen fra idé til iværksætter…

FØR | Lidt trist og kedeligt område ved vinduet. I mine øjne lokalets bedste plads, hvis blot det indrettes rigtigt. 

EFTER | Kameraet er drejet lidt her i forhold til førbilledet, men barborde er kommet op i lange baner, og det gav i alt 15 siddepladser mere med denne løsning. Rustikke barstole og sorte enkle lamper, der binder det hele rigtig godt sammen. 

Se flere cases med før/efterbilleder

Her kan du se flere cases med store og små forandringer…

Business Aalborg

Indretningen af Business Aalborgs iværksætterlokaler Start up Club Aalborg blev lavet med mange overraskende elementer. 

SSI Schäfer Hadsund

Her ønskede man at opdatere kontorlokaler, mødelokaler og fællesområder. Der skulle i det hele taget “strammes op” og ryddes op. 

Mæglerhuset

Da Mæglerhuset i Nørresundby flyttede til nye større lokaler, fik de hjælp til at indrette sig funktionelt og i tråd med virksomhedens visuelle identitet.
Scroll til toppen
INspiration til dig

tilmeld dig mit nyhedsbrev og modtag inspiration, særlige tilbud og nyt om events mv.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.