Kantineindretning for medarbejdernes trivsel

Velfortjent pause fra maskinerne

Transportbånd, støj og akkorder er hverdag i en produktionsvirksomhed. Det er svært at ændre på, men at lave områder, hvor medarbejderne kan få en velfortjent pause fra produktionen, er godt givet ud. Det øger den generelle trivsel og betyder meget for den enkelte – og også for virksomheden generelt. Her er det det daværende Hedegaard, jeg har besøgt – i dag hedder de Dava Foods.   

Før/efter

FØR | Et noget rodet udtryk uden andet end funktion for øje. Markante blå stole fra årtier tilbage gjorde ikke noget godt for rummet.  

EFTER | Det store skovbillede er en mosaik af mindre lærredsbilleder. Sat sammen til en helhed, der er rar at lade øjnene hvile på i en pause væk fra maskinerne. 

FØR | Tavler og et køleskab der ikke blev brugt – alt for mange stole, der ikke bliver brugt. Oprydning er en god start, hvis man vil ændre udtryk. 

EFTER | Bordene er brugt igen, men stolene er nye – enkle og med lidt polstring, så de er blødere at sidde på. En fladskærm er monteret til interne meddelelser og til nyheder…

EFTER | Motiverende citater er placeret mellem vinduerne. De er lavet grønne for at matche den grønne farve i det store skovbillede.

EFTER |Så sandt som det er sagt…

Se flere cases med før/efterbilleder

Her kan du se flere cases med store og små forandringer…

Business Aalborg

Indretningen af Business Aalborgs iværksætterlokaler Start up Club Aalborg blev lavet med mange overraskende elementer. 

SSI Schäfer Hadsund

Her ønskede man at opdatere kontorlokaler, mødelokaler og fællesområder. Der skulle i det hele taget “strammes op” og ryddes op. 

Mæglerhuset

Da Mæglerhuset i Nørresundby flyttede til nye større lokaler, fik de hjælp til at indrette sig funktionelt og i tråd med virksomhedens visuelle identitet.
Scroll til toppen
INspiration til dig

tilmeld dig mit nyhedsbrev og modtag inspiration, særlige tilbud og nyt om events mv.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.